LEDIGA PLATSER

Lediga Platser

VI SÖKER KOMPETENS, ÄR DET DIG VI SÖKER?

Dina utvecklingsmöjligheter inom NTM koncernen är många. Här kan du bli specialist inom ett område, klättra uppåt inom organisationen eller jobba internationellt. Oavsett vad du vill med din karriär finns det möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med NTM.

Med tillförsikt ser NTM framåt mot det nya årtiondet 2021. Vi har en större orderstock än någonsin. Vi är mer än 600 experter på återvinningsfordon och släpvagnar, vi har produkter i världsklass!

BLI EN DEL AV NTM-TEAMET - Lokal eller Internationell karriär - utvecklingsmöjligheterna är många!

Öppen ansökan

Bli en del av vårt team

HÄR FINNS JOBBEN!

Vi har flera olika arbetsuppgifter att erbjuda beroende på din erfraenhet / utbildningsinriktning samt dina intressen. Ditt kunnande, kompetens och intresse ger din arbetsuppgift.

Om du är intresserad av en karriär inom NTM organisationen kan du lämna in en arbetsansökan här!

Vi registrerar och behandlar ansökningar allteftersom de anländer.

NTM är ett finländskt familjeföretag med lång erfarenhet av tillverkning av högkvalitativa och specialiserade renhållningsfordon, släpvagnar och bilpåbyggnader. NTM:s moderföretag finns i Närpes och dotterföretag finns i Sverige, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Estland, Ryssland och Polen. Försäljningen sker i Europa och Kanada. NTM-koncernen har idag över 600 anställda och omsätter ca.100 miljoner euro.

✔️ Målsättning på kontinuerlig tillväxt ✔️ Ständigt behov av mera personal ✔️ Kom med i vårt team!