KG

Slitvargen KG

Basmodellen KG tillverkas för chassin med en totalvikt på 18-26 ton. KG är en flexibel modell som lätt anpassas till olika chassin. Kärllyften och eventuell vinsch manövreras med spakar. Transport- och pressplattans automatiska arbetscykel startas med tryckknapp. Komprimeringen kan vid behov också styras med hjälp av spakar. Snabb manövrering, minimala stilleståndstider och en stabil bakficka minskar modellens servicebehov. Hög kvalitet och driftssäkerhet förenade med låga kostnader gör KG till en renhållningsbil värd att satsa på. Hydraulsystemet är tryck och flödekompenserat.

KGBH

Organiskt avfall innebär ofta sanitetsproblem. Dålig lukt och stänk vid tömning bidrar till en försämrad arbetsmiljö. Utgående från grundmodellen KG har vi därför utvecklat KGBH, som kan utrustas med en sluten och effektivt ventilerad bakficka. Användarens omgivande arbetsmiljö kan ytterligare förbättras av hög lasthöjd. KGBH är ett naturligt val när det gäller miljöhänsyn och dammfri tömning.

KGSH

En rymlig behållare med en lättare bakficka för dammfri tömning. Det är KGSH i ett nötskal. De sanitetsproblem som är förknippade med organiskt avfall, stänk och dålig lukt försvinner när du använder KGSH. Arbetsprocessen blir ännu snabbare då den utrustas med två kärllyftar, som kan kopplas ihop vid tömning av större kärl. KGSH byggs för chassin med totalvikt på 18 ton och uppåt.

 

Baklastare

Teknisk information

Utrustning

Kärllyft hydraulisk proportionalstyrd med handspak

Pneumatisk anslagsbom

Möjlighet till handspakmanövrering av komprimeringscykeln

Variabel pump

Renkörning av komprimator vid tömning

Backningskamera

Ståplattformar

Vinsch (fram- eller bakmonterad)

Vågutrustning

Automatisk arbetscykel

Växelflaksutförande

Automatiskt kärlgrepp

Centralsmörjning

Hydrauloljevärmare

Säcklyft

Bioutrustning

Olika lådalternativ

Heltätning mellan skåp och komprimator

Inspektionslucka

Teknisk data

Lastvolym (netto):

11-20 m³

Aggregatvikt:

5400 - 6200 kg

Höjd ovan chassiram:

2230 mm

Bredd:

2550 mm

:

5000 - 7100 mm

Lastningshöjd:

1000 mm

Komprimeringskraft:

30,5 ton

Systemtryck:

260 bar

Kontakt